TAPAS BARS

Tapasbars, tapas restaurants, tapas eetcafés en Spaanse restaurants in Nederland

tapasbars.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Brasserie 't Bakhuys tapasbar

 

Brasserie 't Bakhuys

Markt 3

2801 KA Gouda

Tel: 0182-580910

 

BakhuysGouda.nl

 

Brasserie en Pannenkoekenrestaurant ‘t Bakhuys is gelegen aan de Markt 3 in Gouda. Deze sfeervolle brasserie biedt plaats voor 50 gasten. Op ons terras heeft u een prachtig uitzicht op het historische stadhuis van Gouda.

 

Overdag bent u van harte welkom voor een kop koffie, heerlijke lunchgerechten, pannenkoeken, middagborrel of onze High Pancake! Voor de avond biedt Brasserie en Pannenkoekenrestaurant ‘t Bakhuys een uitgebreide dinerkaart met ruime keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

 

Er is een driegangen menu met vrije keuze van de menukaart voor slechts 23,75 Euro ! Daarnaast heeft u keuze uit meer dan 30 soorten pannenkoeken die worden bereid met pannenkoekenmeel van korenmolen de Roode Leeuw uit Gouda en u kunt ook in onze brasserie genieten van PAPAS! Pannenkoeken-tapas en meer.. In de menukaart kunt alle gerechten vinden.

 

Openingstijden: Maandag, dinsdag en woensdag vanaf 16.00 uur. Donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 11.00. Zondag vanaf 16.00 uur en koopzondagen vanaf 13.00 uur.

 

Download via de volgende link de menukaart van Brasserie ’t Bakhuys:

 

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands